30 november 2016

Webshop creatie

Ben je van plan om online producten te verkopen, maar weet je niet hoe? WebConcreet kunt u daarbij helpen. Wij bouwen moderne webwinkels die gebruiksvriendelijk, responsive en betaalbaar zijn. Daarnaast kunnen wij u de meest uitgebreide oplossingen bieden met betaalmogelijkheden via IDEAL, creditcard, Paypal et cetera.

Doordat wij het CMS Wordpress met WooCommerce inzetten, kunt u op gemakkelijke wijze zelf producten toevoegen. Mocht u hulp nodig hebben of wilt u zich liever niet bezig houden met het up-to-date houden van de webshop, dan zijn er altijd nog mogelijkheden om dit te laten doen door ons.

De prijzen voor het bouwen van een webshop verschillen enorm. De prijzen kunnen variëren van €350,- tot €3000,-. Uw wensen bepalen de prijs. Om het makkelijk voor u te maken hebben hieronder vier typen webshops gecategoriseerd.

Webshop geschikt wanneer online verkoop een bijzaak is en u vooral levert aan bestaande klanten. Zo’n webshop is meestal maar 1-2 dagen werk. De kosten zijn niet meer dan €350,-.

Webshop geschikt als ondersteuning van uw vestiging en wanneer u eenvoudige producten verkoopt. Een goedkope webshop is in de meeste gevallen binnen een week in de lucht. De kosten bedragen niet meer dan €500,-

Webshop geschikt als u een professionele webshop wilt starten of uw bestaande webshop wilt upgraden.

Wilt u het beste van het beste? Dan kunt u een webshop nemen die op maat gemaakt is voor uw bedrijf of winkel. Het design wordt helemaal aan uw wensen aangepast. Bij design op maat kunt u de site niet zelf onderhouden.