17 juli 2016

Website creatie

Heeft u een website nodig voor uw winkel of bedrijf? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken! Bij WebConcreet kunt u terecht voor een standaard of een op-maat-gemaakte website, die aangepast is op uw wensen. WebConcreet bouwt namelijk websites die er aantrekkelijk uitzien en technisch in orde zijn. De nadruk bij onze website liggen op concreetheid, overzichtelijk & perfectie.

De prijzen voor het bouwen van een website verschillen enorm. De prijzen kunnen variëren van €250,- tot €3000,-. Uw wensen bepalen de prijs. Om het makkelijk voor u te maken, hebben we hieronder vier soorten websites gecategoriseerd.


Een basic website is een goedkope, maar toch professionele website. Deze website is vrij eenvoudig en bevat slechts een aantal pagina’s en een contactformulier. De content en foto’s zijn vaak standaard en zullen haast nooit veranderen binnen een jaar tijd.  Zo’n website is meestal maar 1-2 dagen werk. De kosten zullen niet meer zijn dan €350,-.

Bent u net gestart als zelfstandige en wilt u een topwebsite die past bij u wensen?  Dan kan een goedkope website bij u wensen passen. Bij een goedkope website heeft u de keuze uit diverse templates. Deze worden aangepast aan uw huisstijl. Zo worden het logo, het menu, de teksten, de kleuren en de foto’s naar uw wensen aangepast. De kosten zijn niet meer dan €500,-.

Een professionele website is dynamischer en heeft meer functies. Bij een professionele website zorgen wij ervoor dat al uw wensen worden toegevoegd. Voor het design wordt een professioneel thema als basis ingezet. Hier kunnen plugins aan toegevoegd worden. Afhankelijk van uw wensen kan er gekozen worden om bijvoorbeeld een portfolio, een testimonial slider, een offerte aanvraag toe te voegen. Daarnaast zal de website getest worden op gebruiksvriendelijkheid en gebruikerservaring. Meestal wordt Joomla of WordPress gebruikt als CMS. Deze gratis content management systemen vereisen wel maandelijkse online onderhoud. Een professionele website is binnen 2 à 4 weken in de lucht.

Wilt u het beste van het beste? Dan kunt u een website nemen die op maat gemaakt is voor uw bedrijf. Het design wordt helemaal aan uw wensen aangepast. Bij design op maat kunt u de site niet zelf onderhouden.